goldfix Seçenekler

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz ve siyahın yerı teselsül eklenen vesair renklerden dominant olarak kullanılan renk ast tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil tartıı mualla ise yeşil zir tonlu evet, kırmızı nispetı güçlü ise pembe madun tonlu olur olarak düşünebilirsiniz. En çok tercih edilen gri duvar boyası renklerine oda atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden kuruntu karşı. Gri Renk Duvar Boyası Ne Odalarda Tercih Edilebilir?

Siz bile gri duvar boyası için malumat sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından kanunlar yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Gri tonları, ev bark dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler beyninde makam hileıyor. Sizin ciğerin evinizin kuut odası, akak odası, hatta banyo kabil farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye tatminkâr renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Konut sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağcıl bir estetik elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı düz ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Antrasit renge uyumlu renkler kucakin sizlere zirdaki görselleri göndermek istedim. Antrasit griye elverişli renkler karınin antrasit renk tonları yan alsa da bu renk ile birkötü rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Sportif, dinamik ve çağdaş bir hava elde geçirmek bağırsakin antrasitle omuz omuza sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve enerji veren etkisi, antrasitin bunaltıcı havasını yumuşatarak istikrar odasında evet da salonda modern ve samimi biçim oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı izhar etmek karınin soluknın tonlarını antrasit duvar boyas yansıtan ürünler tercih edilebilir.

Bedduaşap detaylarla üstelik yaratır. Yalın başüstüneğu denli da evin genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın inikat münasip uygulanabilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin itici pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseri çağdaş mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi halk etmek derunin kullanılabilir.

İki rengin kontrastı, çok fazla aksesuar takmak zorunda kalmadan kostak bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hatta siyaha nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair henüz şanslı olursunuz.

Sakin, gailesiz ve dinlendiren antrasit duvar boyas iç mekanları kurmak dâhilin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları katıksız ve örgensel bir atmosfer oluşturacağından, antrasitle alay malay kolayca kullanılabilir.

Gri koltukla uyumlu ziftlenmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa antrasit gri boya ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabil ahşap ya da sırça delmek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu top elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize sargılı!

Antrasit renk genelev kombinleri ile farklı renklerle uyumlu mağaza dekorasyonu tevlit etmek ve antrasit sandalye modellerinden ilham çalmak karınin tıklayın.

Antrasit gökçe renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir durum katan mai antrasit ile heybetli bir etkileşim sağlamlayabilir.

Bu makalede, mekanların estetiğini bırakmak ciğerin ülkü renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page