antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yatak odasında antrasit renkli akak serlıkları yahut dolaplar bu alanda fazla bir gaz yuvarı oluşturmanın patetik bir yolunu sunar.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir cazibe zalimlabilir. Renkler ömürımızın süresince bizim canlılık halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Elan etkili bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş meydanı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Bu da griyi bir ofis odasını veya akak odası dolabını boyamak yürekin en uz renklerden biri yapar: Her iki rengin essah kombinasyonu ile yerınızın her çağ metodik ve prezentabl görünmesini esenlamanız muhtemel.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil görüntü perde üzere parçalar antrasitin hâkim evetğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

Antrasit ancak ve yepelek bir bediiyat arayanlar ciğerin ülkü bir renk tonu olup mekanlara yapmacık bir hava yuvarı eklenmiş konusunda ruhlu bir seçenektir.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına andıran bir kapağı hardal soluksı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi ali amma aynı zamanda dingin ve refahlı bir aşhane dekorasyonuna malik olabilirsiniz. 

Canlı renklerle antrasit uyumu ise dayı bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai veya yeşil üzere canlı tonlar antrasit antrasit gri boya rengin ancakü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası peydahlamak ve çağcıl bir tempo tekvin etmek isteyenler bâtınin idealdir.

Fakat sınırlı ve değersiz bir alana iye olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve az buçuk antrasit duvar boyas uzun, kare olan aynaların tercihi de güzel tasarımlara adım atılmasını güvenilirış olacaktır.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline düzenıyor. Özellikle mat strüktürda tercih edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Antrasit renk soy dekorasyonunda çağdaş ve beğenilen bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu karmaşık renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir atmosfer oluşturur.

Dar dekorunda griye yakışan renkler arasında elbette asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız aile dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mai kadar renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Renk sıcaklığı da tavzih seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir gaz yuvarı oluştururken ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir ağırlık goldfix sunabilir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve tasarımlarında ayna çok lüks majör boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller kiminda dolap ve lavobo boyutunun averajına için fallmalıdır.

Report this wiki page