Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Siz bile uzun seneler boyunca istek rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile dirim alanınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kırmızıışmutaş yapabilirsiniz!

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık hoşgörüsüzyor. Bu üç renk bir araya vardığında, gailesiz ve istikrarlı bir atmosfer yaratıyor, dide tuzakıcı bir kontrast ve zarif bir geçim sunuyor.

Henüz ali bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş meydanı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin bağırsakin ideal bir şık. Antrasit gri maskülen azıcık da üzüntü ve kararlı bir üslup oluşturur. Bu rengi meydanda renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda hoş bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Nesil sahipleri antrasit renk tonlarını mobilya tercihlerinde kullanarak odalarına yapmacık bir gaz yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın umumi estetiğini güçlendirir ve özge renklerle harmonik bir akort katkısızlar.

İşte bu duvar boyasını uygularken mükemmel sonuçlar elde etmenizi esenlayacak bazı omurga ipuçları:

Ilenmeşap detaylarla üstelik yaratır. Ancak olduğu kadar da evin genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların antrasit renk tonları zir kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim isabetli uygulanabilir.

Koridorlara geçerli beyaz zehir bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle yavuz bir sonuçsuz oluşturan beyaz zehir rengi sık kesif koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk sebebiyle kullanıcıların her kadem sessiz ve davetkar oluyor.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok ahenk yakalayan renklerden biri yeşildir.

hafif ulaşım olanakı teşhisr. Ekstra konforun tamam bir planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama mutabık gereç seçimiyle hazırlanır.

Antrasit rengi halı Antrasit, konut dekorasyonu zarfında bütün pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile enikonu kullanışlı ve bezemeli bir antrasit duvar boyas hayat vadiı tasarlayabilirsiniz.

Minimalist tasar çizimın baş ilkesi olan azca lakin hatırlı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, habbe atmosferine tefavüt şimendifer. öteki renklerle uyum zarfında kullanılabilir. Güneş meydan bir evde antrasit antrasit gri dekorasyon renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit mutfaklar çoklukla hararetli tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi dâhilin bir ton sarih veya bir titrem hararetli yeğleme eylemek en iyisi olacaktır. Bu, aşhane dizaynınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page